perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tanssii Buranan kanssa


Jalkaongelmasta huolimatta menin Footlightin loistavan tanssiopettajan Saijan jazztreeneihin. Kurjaa ettei Buranan voima kuitenkaan riittänyt hyppyjen tekemiseen. Toivottavasti ensi viikolla sujuu paremmin.



Tanssiin koukkuuntuu ja sitä haluaa lisää. Voisi olla vaikkapa maanantaina jazzia, tiistaina nykytanssia, keskiviikkona klassisen baletin tunti, torstaina vähän afroa. Viikko vierähtäisi oikein hyvin tanssimalla.

Saijan rauhallinen opetustyyli ja ilmaisullisuus on minun juttuni. Musiikkivalinnat ovat sopineet hyvin sekalaiselle ryhmällemme. Taustalla on soinut Kimbraa ja klassikoita. Love it!
 

Iän ja tanssikokemuksen suhteen olemme todella kirjavaa joukkoa. Omalla kohdallani parinkymmenen vuoden tanssitauko näkyy ja tuntuu. Joskus kaikki menee tunnilla niin pieleen, että mietin ”WTF minä täällä teen”. Unohdan mitä seuraavaksi pitää tehdä, jään jälkeen ja muuta kivaa. Tosi kivaa! En raivoa ja huuda, mutta tuo jälkijättöisyys masentaa. Ja silti menen sinne uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. 


Elokuvaaja-ystävättäreni Maija on lupautunut kuvaamaan harjoituksiamme ensi viikolla. Odotamme. Luvassa onnistumisen elämyksiä ja haasteita.




 

 

2 kommenttia:

  1. Tanssin hurmaa sinulla voisi verrata kaikenlaisten ohjattujen jumppien tuomaan nautintoon minulla - liikkuminen on niin hienoa!

    VastaaPoista