maanantai 9. huhtikuuta 2012

Mieluummin tanssin kuin tiskaan

Muutama ylimääräinen vapaapäivä ja pienimuotoinen, ainakin toivon niin, liikuntavamma, niin tässä sitä ollaan, kirjoittamassa blogia. Olen niin harmissani tuosta pikku vammasta, joka kuitenkin toi taloon mm. kyynärsauvat, että puran sitä harmiani tähän blogiin jo heti alkuun.

Ehkä se kuvaa sitä mitä suurieleisesti ajattelin blogin sisällöksi: elämää, mutta ei kyllä pelkkiä harmeja. Huonoja ja hyviä juttuja.

En siis bloggaa esittelläkseni vaatekaappini sisältöä, en ainakaan usein enkä laajasti. Vaikka vaatteista pidänkin, ei kaapissani yksinkertaisesti ole niin laajaa ja vaihtuvaa sisältöä, että sitä voisi usein ja laajasti revitellä kenellekään.

En myöskään jatkuvasti päivitä kulinaarisia kokemuksiani blogiin. En, vaikka Julia ja Julie onkin yksi hyvän tuulen elokuvistani. Ja minä totta tosiaan pidän syömisestä.



En liioin täysipäiväisesti sisusta. Tai no, sisustan tyylillä, joka löytyy jostain shabby chicin ja punk shuin välimaastosta.

En päätoimisesti hoida blogipuutarhaakaan. Oikeasti minulla kyllä on puutarha.

Parisuhdeblogiakaan tästä ei tule. Joo, ihan varmaan ei tule.

Oho, tulipas tekstiin paljon ei-sanoja.

Ja joka tapauksessa: mieluummin tanssin kuin tiskaan. Tekeeköhän se tästä elämäntapablogin? Niin ...no … jaa... ehkä … katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti