sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Uuteen viikkoon


Tuhosin eilen illalla vahingossa pari vanhaa blogia ja kuvablogikokeiluni yrittämällä editoida vielä kerran jälkimmäistä ja kuvakikkailemalla edellisiä. Minä en yhdestä virheestä opi. Ne täytyy toistaa. Siksi näitä meni nyt useampikin. Teen uusia. Ystävistä sen sijaan löytyy kuvankäsittelyn ammattilaisia, kuten tuosta Maijan tekemästä "kansikuvasta" näkyy. Vogueen en tällä kertaa kuulemma kelvannut. Enköhän minä sen kestä.

Toinen juttu on etten todellakaan ole iltaihminen. Minun pitäisi illallla ehkä vain olla, ei ainakaan editoida tai tehdä yleensä mitään muutakaan. Eilen katsoin mielestäni Teemalta dokkaria glamourista, kun Valokuvaaja tuli nykimään, että miten olisi jos menisit ihan sänkyyn nukkumaan. Olin nukkunut suurimman osan ohjelmasta. Pitäisiköhän huolestua.

Ikävää vain että näitä energisiä, omaehtoisia aamuja on viikossa yleensä vain kaksi. Valokuvaaja ritarillisesti ehdottikin, että jospa nyt miettisin mitä haluan tehdä ensi syksynä, ja lähtisin sitten viemään asioita aktiivisesti siihen suuntaan. Omaehtoisempia aamujakin saattaisi silloin tulla enemmän. Asia on vakavassa harkinnassa, monestakin syystä, ja vaihtoehdot etsinnässä.

Jos viime viikko oli vahvasti tanssin viikko, niin tästä taitaa tulla käsityön viikko. Lapsi kyseli miten joululomalla aloitettu collagehousu -proggis edistyy. Edistyy. Tällä viikolla valmista. Syy miksi teen ne, enkä osta, on se, että lähes kaksimetriselle hujoppityyppiselle nuorelle miehelle ei niin vain löydykään vaatteita. Etsitty on. Collagehousujenkin kun pitäisi olla housut, ei knickersit.  Tekeillä on myös neulemekko ja toinenkin jämälankahommeli. Lapaslangat on hankittuna, kun edelliset lapaset jäivät bussiin. Vanhoista collagepaidoista olisi myös pari ideaa, ja Valokuvaajan vanhat housut sopisivat loistavasti trashionista Outi Les Pyyn  blogista löytyneeseen ideaan:


Koirakuumekin iski tosissaan menneellä viikolla. Piilevänä se on ollut jo pitkään. Työkaverin koira Perro, 3 kk oli meillä yöhoidossa.


Kuva IS
Ps. no nyt sen videoharjoitelmankin pitäisi olla näkyvissä.
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti