lauantai 15. kesäkuuta 2013

A house in the La La land - talo johon minulla ei ole varaa

There is a beautiful small house for sale in the Old Town of Porvoo. I can only imagine how nice it would be to live in after some renovation. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Löysin talon. Löysin siis talon, johon minulla ei ole varaa. Joku muu oli jo tehnyt tarjouksen, jonka yli minulla ei ole mitään mahdollisuuksia mennä. Korjauskustannuksetkin tulevat vielä tuon hinnan päälle. Se siitä. Harmi.

Laitan kuitenkin kuvan tuosta talosta tähän. Teen tosin nyt hiukan vastentahtoisesti mainosta kiinteistövälittäjälle. Jos kiinnostuit niin Kiinteistömaailma Porvoossa välittää.  Kuvakin on heidän sivultaan.




via

En ole hillittömän ihastunut pieniin punaisiin mökkeihin, mutta tässä mökissä puhutteli valo ja se klassinen: tästä saisi tosi kivan.

Pihan vaahtera on ihana. Ei se tosin näin suuri ole kuin tässä alla oleva, mutta ei nyt takerruta pikkuseikkoihin. Sehän kasvaa!

via
Näen jo miten syksyllä vaahteran oksille voisi ripustaa lyhtyjä ja tehdä juhlapöydän niiden alle. Tai kattaa kesäisen lounaan al fresco. No joo, piha on liian jyrkkä pöydälle, mutta mehän pengerretään ...
Kuva MS

  Sisätilojen puolesta sitten vaan tyylillä "shabby chic featuring mummon mökki" niin kyllä se siitä.

via

Ja vähän Ikeaa ...

via





Ja kuvia, kaikenlaisia kuvia.
via 


via
 Ja valkoista tilaa. Valkoinen väri tekee tilaa ajatuksille ja valoa.


via

via

via

2 kommenttia:

  1. Hah hah nauran tuolle ajattelumallille, en siis sille, että et saanut taloa. Se oikea tulee vielä.
    Ajattelumalli, juu voidaanhan me pengertää on minulle enemmän kuin tuttu. Voi poijat, miten loistava ihminen onkaan huijaamaan itseään haaveensa edessä! Onneksi meidän perheessä on jarru = järkevä mies. Muuten saattaisimme jo asua unelmatontilla meren rannalla, jossakin surkeassa asuntoautossa tai asuntolaivassa. Niistähän kyllä saisi kanssa tosi kivoja ja kodikkaita ;-)

    VastaaPoista
  2. Juu, ja nuo asuntolaivat ja sen sellaiset ... olen kyllä ajatellut sitäkin asiaa :).

    VastaaPoista