lauantai 10. marraskuuta 2012

Saturday morning fever - olisikohan Marsissa elämää

New job, new hobbies, new thoughts and studies ...  
----------------------------------------------------------------------------------
Uusi työ odottaa  vuodenvaihteessa. Seurauksena uudesta työstä on se, että työ ja työmatkat vievät jatkossa lähes kaiken ajan. Onneksi pitkät junamatkat voi meditoinnin lisäksi käyttää muuhunkin kuin ikkunasta tuijotteluun. Voi lukea taidehistorian tenttiin, tehdä heprean läksyt, lukea venäjää, hakea inspiraatiota sisustus- ja muotilehdistä, kirjoittaa kirjan, surffata netissä - siis jos hankin minikannettavan, jolla on myös hyvä kirjoittaa - lukea kirjan, kirjoittaa blogia, perustaa verkkolehden, tehdä käsitöitä, syödä eväitä .... Vapise Hanko. Fifty shades of  Hanko odottaa ilmestymistään. Kiitos pitkien työmatkojen.

Pohdimme Nurkkanaapurin kahvipöydän ääressä mennä päivänä, että haluamme uuden naistenlehden, analyyttisemmän lehden naisten elämästä kuin nämä nykyiset. Gloria feat. Suomen Kuvalehti. Vogue feat. the Economist. Jotain. Journalistinen yhdistelmä laatulehdistä, on jutun aiheena sitten muoti, terveys, politiikka, talous tai mikä ikinä. Ainakin yksi asia on varmaa: minusta ei ikinä tule minkään lehden oikolukijaa tällä kielioppiosaamisella.

Toinen tuttava peräänkuulutti Facebookissa feministipuoluetta Suomen Minnat. Nimi on hyvä. Kunnianosoitus Minna Canthille. Odotellaan mitä osaavat naiset saavat aikaiseksi.

Lapsikin sai koulutehtäväkseen haastatella henkilöä, joka on elänyt jonkin maailmanmenoon vaikuttaneen ajanjakson, tapahtuman läpi. Lapsella olisi ollut mielenkiintoa tehdä haastattelu Lähi-Idän konflikteista, mutta sopiva haastateltava kieltäytyi lopulta. En oikeastaan hämmästynyt. Täydellä halveksunnalla ja brutaalisti sanottuna sodat ovat niin perseestä, että on kamalaa ajatella Lähi-Idässä, osissa Afrikkaa ja muuallakin kasvavan sukupolvi toisensa jälkeen ennakkoluulojen, vihamielisyyksien, milloin minkäkinlaisen propagandan, pelon ja epäluulojen ilmapiirissä. Millä puolella aitaa ikinä oletkin, sillä ei ole asiassa mitään merkitystä. 

Onkohan Marsissa elämää .... http://www.youtube.com/watch?v=v--IqqusnNQ ?

Tämän aamun tajunnanvirtablogini vaatii kyllä toisenkin linkin. Sen Saturday Night Feverin! http://www.youtube.com/watch?v=f7oEdmZiMsU&feature=related 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti